/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO. VIDEO/ O familie de moldoveni a suferit un accident în România: Femeia a murit, iar soțul și cei doi copii sunt grav răniți

missing
21 septembrie 2017, ora 15:37

Update 16:30 Bebelușul de opt luni a murit, iar tatăl și fratele lui sunt bine.

„Pacientul a decedat. Deși s-au făcut eforturi susținute, s-a intrat în sala de operație urgent, toată lumea s-a mișcat rapid, medicii nu au putut să-i salveze viața. Starea lui generală era alterată de dimineață de când a venit, apoi s-a mai revigorat puțin, după care s-a înrăutățit iar. Leziunile au fost incompatibile cu viața. Celălalt copil e bine, e sub observație la chirurgie infantilă. Și tatăl e bine”, a precizat dr Alina Neacșu, purtător de cuvânt și directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Brăila.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila Laura Dan, accidentul s a produs la ieşirea din localitatea Însurăţei către Bărăganul. Presa locală informează că soţul conducea, femeia se afla pe locul din dreapta, iar copiii, unul de 8 luni şi unul de trei ani, se aflau pe bancheta din spate.

Femeia ar fi ieşit prin parbriz, iar maşina s-a răsturnat peste ea şi a decapitat-o, potrivit informaţiilor furnizate de poliţişti.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa și vătămare corporala din culpa, urmând a se stabili cu exactitate cauza accidentului. În urma cercetărilor preliminare se pare că accidentul s-a produs pe fondul oboselii. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram