O familie de moldoveni a suferit un accident grav în România. O tânără de 28 de ani a murit, iar soțul acesteia și cei doi copii se află în stare gravă. Accidentul s-a produs în dimineața zilei de joi pe șoseaua dintre Brăila - Slobozia, scrie infobraila.ro.

Update 16:30 Bebelușul de opt luni a murit, iar tatăl și fratele lui sunt bine.

„Pacientul a decedat. Deși s-au făcut eforturi susținute, s-a intrat în sala de operație urgent, toată lumea s-a mișcat rapid, medicii nu au putut să-i salveze viața. Starea lui generală era alterată de dimineață de când a venit, apoi s-a mai revigorat puțin, după care s-a înrăutățit iar. Leziunile au fost incompatibile cu viața. Celălalt copil e bine, e sub observație la chirurgie infantilă. Și tatăl e bine”, a precizat dr Alina Neacșu, purtător de cuvânt și directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Brăila.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila Laura Dan, accidentul s a produs la ieşirea din localitatea Însurăţei către Bărăganul. Presa locală informează că soţul conducea, femeia se afla pe locul din dreapta, iar copiii, unul de 8 luni şi unul de trei ani, se aflau pe bancheta din spate.

Femeia ar fi ieşit prin parbriz, iar maşina s-a răsturnat peste ea şi a decapitat-o, potrivit informaţiilor furnizate de poliţişti.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa și vătămare corporala din culpa, urmând a se stabili cu exactitate cauza accidentului. În urma cercetărilor preliminare se pare că accidentul s-a produs pe fondul oboselii. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.