/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

În Federaţia Rusă a fost inaugurat primul post de radio cu emisie în limba română - „Moldova Mea”

missing
21 septembrie 2017, ora 12:32

În cadrul ceremoniei oficiale de inaugurare a postului de radio „Moldova Mea”, au participat conaționali de-ai noștri, dar și oficiali care au îndemnat publicul să promoveze în mod activ cultura și tradițiile moldovenești.

Evenimentul a inclus un program festiv cu participarea tinerilor talente, care au interpretat atât cântece moldovenești, cât și rusești. Potrivit fondatorilor postului de radio „Moldova Mea”, în direct va suna muzică în diferite limbi. Pe lângă compoziţii muzicale se planifică efectuarea programelor în direct cu invitați din domeniile culturii, educației și științei.

Postul de radio „Moldova Mea” poate fi ascultat AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram