/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Doi minori, dați dispăruți, prinși în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera

missing
21 septembrie 2017, ora 09:47

În acest sens, Inspectoratul de Poliție Cahul a solicitat ajutorul polițiștilor de frontieră de a interveni în zona de competență pentru depistarea minorilor, ultimii fiind văzuți de locuitorii satului Crihana Veche în timp ce înaintau spre linia de frontieră.

Operativ, echipa formată din ofițerii de investigație, inspectorii din cadrul SPF Cahul și SPF Gotești, a acționat în regiunea unde au fost văzute ultima data persoanele în cauză. În rezultat, cu ajutorul autospecialei cu termovizor pe timp de noapte a fost posibilă depistarea și monitorizarea acțiunilor minorilor, care prezentau clar intențiile acestora de a trece ilegal frontiera de stat. Deși persoanele s-au dispersat în momentul reținerii, polițiștii de frontieră au reușit să-i prindă.

La locul faptei, s-a constatat că sunt cetățeni moldoveni de 14 și 15 ani, ambii domiciliați în s. Neculaeuca, r-ul Orhei. În declarații, minorii și-au justificat intenția de trecere ilegală a frontierei de stat prin faptul că au încercat să fugă de părinții tutelari, care îi maltratau.

După procedura legală și conform competențelor, cazul a fost transmis Inspectoratului de Poliție Orhei în vederea continuării cercetărilor și elucidării tuturor circumstanțelor

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram