Primăria orașului Comrat informează că locuitorii care au atins vârsta de 80 de ani pot primi pâine gratuită. În acest sens departamentul social a luat o decizie, conform căreia locuitorii născuți în 1937 vor fi asigurați cu tichete pentru pâine.

Astfel, persanele care s-au născut în acest 1983 sunt îndemnați să se adreseze primăriei pentru a se înregistra și a primi tichete pentru pâine. Bătrânii se pot adresa în cabinetul 211 din incinta primăriei, având la ei o copie a actului de identitate. Pentru informații suplimentare apelați la numărul de telefon 0-298-2-68-64.

Lunar,primăria Comrat eliberează tichete pentru pâine gratuită pentru persoane cu dizabilități de gr. 1, minori cu dizabilități, pacienți cu tuberculoză, familii cu patru sau mai mulți copii, pensionari peste 80 de ani, și cetățeni care sunt deserviți de către asistenții sociali la primărie.

Olga Patutina, specialist în cadrul primăriei declară că lunar sunt eliberate 700 de tichete pentru locuitorii orașului. Un locuitor poate beneficia lunar de 10 pâini gratuite. Tichetele sunt eliberate în primele 10 zile ale fiecărei luni.