/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

O moldoveancă și o ucraineancă au ajuns pe mâna poliției după ce au furat sutieni și slipi dintr-un magazin din Italia

missing
23 septembrie 2017, ora 10:55

Potrivit presei italiene, furtul a avut loc în magazinul OVS, unde cele două fete au intrat într-o seară. Potrivit unui angajat, cele două au luat mai multe piese intime și au mers să le probeze. În cabina de probă au stat câteva minute, după care au ieșit din magazin cu mâinile goale.

Un angajat a intrat apoi în cabina de probă, unde a găsit mai multe etichete aruncate sub un scaun. Cele două tinere au fost ajunse din urmă și invitate să intre din nou în magazin pentru câteva clarificări. În gențile celor două au fost descoperite mai multe perechi de sutieni și slipi fără etichete și sistemele antifurt.

Ucraineanca era cunoscută de forțele de ordine pentru consum de droguri, iar în urma incidentului aceasta a fost arestată la domiciliu, în așteptarea deciziei finale. Moldoveanca a fost eliberată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram