/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

PSRM va organiza în această duminică mitinguri și marșuri în sprijinul inițiativelor Președintelui

missing
23 septembrie 2017, ora 15:44

„În fiecare săptămână, majoritatea de la guvernare se confruntă tot mai mult cu poporul și cu șeful statului ales de popor. Deși președintele țării a fost categoric împotrivă, Partidul Democrat a votat repetat în Parlamentul aflat sub controlul său, o serie de inițiative antisociale care au fost blocate de președinte”, a menționat Zinaida Greacenîi.

Mitingurile și marșurile vor avea loc pe 24 septembrie în trei orașe ale republicii: Bălți (Piața Vasile Alecsandri), Anenii Noi (piața din fața clădirii Consiliului raional), Cahul (Piața Independenței). Mitingurile vor începe la ora 11-00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram