În raionul Rezina se construiește un nou drum ce va conecta mai multe localități rurale la traseul național și va spori dezvoltarea regională.

Ne dorim o conectivitate rutieră durabilă, în condiții de siguranță și cost-eficient pentru a sprijini dezvoltarea regională și creșterea bunăstării populației din zonă. Prin asemenea proiecte vom reuși să construim viitorul acasă”, a subliniat ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vasile Bîtca în cadrul discuțiilor cu antreprenorul general și autoritățile locale.

Potrivit directorului Agenției de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru), Viorel Jardan. lucrările se desfășoară conform graficului de execuție și fără abateri de la proiect. „S-a pus stratul de beton asfaltic pe o porțiune de aproximativ 3 100 mp, au fost reparate 11 podețe și amenajat sistemul rutier”, a menționat directorul Viorel Jardan.

Costul total al proiectului constituie circa 81 mln lei și urmează a fi finalizat în anul 2018. Banii vor fi oferiți din Fondul Național de Dezvoltare Regională(FNDR) și Fondul Rutier.