În această duminică, pe 1 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău va avea loc cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău. Anul acesta, participanții vor primi la finiș medalii complet diferite de cele precedente.

Potrivit organizatorilor, fiecare participant care va parcurge una din distanțele competitive de 5 km, 10 km, 21 km sau 42 km va primi la linia de finiș medalia participantului celui de-al treilea Maraton Internațional Chișinău. Participanții vor beneficia de o mulțime de inovații plăcute, una dintre care este designul nou al medaliilor. „Dacă anul trecut medaliile au avut o formă clasică, rotundă, atunci anul acesta noi am decis să o efectuăm totalmente în stilistica pixel. Au rămas fără schimbări doar cei trei omuleți alergători îmbrăcați în costume naționale. Aceștia sunt simbolul maratonului”, – a menționat directorul organizației sportive obștești Sporter, Serghei Legheida.

În total, pentru Maratonul Chișinău au fost comandate 4000 de medalii. Pe partea din față, pe lângă omuleții pixel alergători, este indicată distanța parcursă de maratonist, și, de asemenea, data și denumirea evenimentului.

Pentru a participa la curse și a fi printre primii ce vor obține medalia maratonistă nouă, trebuie să treceți procedura de înregistrare pe site-ul Marathon.

Foto: marathon.md

Foto: marathon.md