/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ La percheziții în localurile din Chișinău, nu la cafea! Trei persoane reținute într-un dosar de evaziune fiscală

25 septembrie 2017, ora 19:03

Un presupus grup criminal, compus din întreprinzători și foști angajati ai FISC-ului, ar fi obținut venituri nedeclarate în mărime de peste 18 milioane de lei, prejudiciind astfel bugetul de stat prin neachitarea impozitelor.

Aceștia gestionau activitatea mai multor restaurante și cafenelele din capitala. În cadrul perchezițiilor au fost ridicate mai multe probe, inclusiv calculatoare, aparate de casa, documente fiscale și înscrieri de ciornă.

Persoanele bănuite de evaziune fiscală riscă până la 6 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram