Ilan Șor a început săptămâna trecută întâlnirile cu membrii și simpatizanții partidului pe care-l conduce. În cadrul întrevederii, edilul de la Orhei a făcut o serie de declarații politice. În special, el a făcut apel către membrii partidului să se implice activ în munca de pregătire a alegerilor parlamentare și de implementare a propriului program de guvernare a țării.

În opinia lui Șor, „acest program se va baza pe experiența de succes acumulată de echipa sa în perioada de administrare a orașului”, se menționează într-un mesaj publicat pe site-ul partidului.

Printre prioritățile principale, Ilan Șor a menționat că principalul obiectiv al programului politic va fi axat pe lupta împotriva corupției.

Desigur, preocuparea noastră principală va fi eradicarea corupției! Mulți vorbesc despre lupta împotriva corupției. Dar puțini sunt cei care sunt dispuși să meargă până la capăt. Eu, personal, am devenit primul care a declarat oficial despre faptele de corupție în cele mai înalte eșaloane ale puterii. Cazul bancar, falimentul instituțiilor financiare, sunt tocmai rezultatul manifestării corupției în rândurile celor mai înalți funcționari, inclusiv Prim-Ministrul, și oamenii de afaceri apropiați acestuia”, s-a lăudat Șor.

Acesta a menționat în cadrul întâlnirii că nu se va opri aici. „Nu ne oprim! Vom asigura ca în Moldova faptele de corupție ale funcționarilor de orice nivel să devină ceva neobișnuit,” a adăugat Șor.

Potrivit reprezentanților Partidului “ȘOR”, acesta se bucură de o creștere rapidă a membrilor în cadrul raionului Orhei. Numai în această regiune există în momentul de față aproximativ 1.000 de membri ai organizații politice conduse de primarul orașului Orhei.