În aceasta seara se dispută cea de-a doua etapă a Ligii Campionilor. Cel mai așteptat meci este Borussia Dortmund si Real Madrid. Starul Cristiano Ronaldo va fi titular și va disputa meciul cu numărul 150 la cea mai prestigioasă competiție inter-cluburi.

Real Madrid și Borussia Dortmund au câștigat ultimele meciuri din campionat, ceea ce demonstrează forma lor superba înaintea bătăliei din Champions League, în cadrul grupei H. Marea surpriza în primul lot de 11 al galacticilor poate fi un „puști” de numai 18 ani, din a doua echipă, posibilul înlocuitor al lui Dani Carvajal, care este accidentat. De partea cealaltă, Borussia Dortumund este una din cele 4 echipe neînvinse acasă de Real. Spaniolii au debutat cu victorie în UCL, în timp ce Borussia a suferit înfrângere. În cealaltă partidă din grupă, Totenham îi va întâlni pe ciprioții de la Apoel.

În alte confruntări din această seară, din grupa E, Liverpool îi va întâlni pe cei de la Spartak Moskova, Iar spaniolii de la Sevilia vor juca acasă împotriva slovenilor de la Maribor. În grupa F se vor confrunta liderii după prima etapă, Manchester City și Șahtar Donețk, iar în altă partidă Napoli va întâlni formația Feynord.

În grupa „G”, liderul surpriză Besiktas se va bate cu nemții de la Leipzig, iar Porto pleacă în Monaco, unde va încerca să evite a doua înfrângere.