/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Bagaje cu aromă de tutun. Un tânăr a încercat să scoată din Republica Moldova 3000 de țigarete

27 septembrie 2017, ora 06:15

În ziua de 25 septembrie a.c., în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca Toyota, înmatriculat în Italia, Gheorghe C., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 28 de ani.

În baza analizei de risc efectuate, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din lucrători vamali și poliţişti de frontiera, a descoperit, ascunse în bagajele personale ale lui Gheorghe C., 3.000 ţigarete, de diferite mărci, cu timbru de acciză R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare de 675 lei, indisponibilizarea autoturismului până la plata amenzii şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare totală de 7.000 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram