Veronica Buzovoi a fost desemnată Miss Earth Moldova 2017 și ne va reprezenta acum țara la concursul Miss Earth 2017. Competiția va avea loc pe 4 noiembrie 2017 în Filipine. Tânăra de 21 ani este studentă la Finanțe și Bănci, însă este pasionată de modeling, actorie și sport.

Anterior, Veronica a participat la concursul național Miss Moldova 2016, unde a obținut titlul – Miss Turism 2016. „Am urmat niște cursuri la școala de modeling a Valentinei Vidrașcu, unde am înțeles ce înseamnă și cum trebuie să fie un adevărat model. Nu pot afirma că visul meu cel mai mare este să fiu top model, dar îmi place foarte mult și acest domeniu, de aceea nu ratez nicio oportunitate să cochetez cu modelingul și să particip la concursuri, proiecte și mai multe ședințe foto”, declara tânăra anterior.

Pe lângă modeling, aceasta mai și cântă, fiind cunoscută cu numele de scenă de Veronica Boo. Vedeți mai jos o piesă realizată de cei de la YOUBESC.

Tatiana Ovcinicova ne-a reprezentant țara în 2016 la Miss Earth 2016. Aceasta a reușit să obțină titlul de cel mai bun filmuleț de prezentare. În video, tânăra a vorbit lumii de ce crede că este demnă de acest titlu și cum poate contribui la îmbunătățirea mediului ambiant în țara sa de origine.