Zis și făcut! Autoritățile americane au anunțat începerea lucrărilor de construcție a marelui zid promis de președintele american Donald Trump la granița cu Mexic.

Eu voi construi un zid foarte mare la granița de Sud. Iar Mexic va plăti pentru el”, a declarat într-o conferință președintele american, Donald Trump.

Se pare că Donald Trump se ține de promisiunile făcute în campania electorală. Deja au început lucrările de construcție a zidului la granița cu Mexic. Primile lucrări au început în California la San Diego unde este construit un gard din beton. Acesta urmează a fi construit în termen de 30 de zile și va avea o înălțime de 9 metri.

Patru companii au fost alese pentru a elabora mostrele de gard. În campania electorală, Donald Trump a promis construirea unui zid de-a lungul celor peste 3.000 de km de graniță cu Mexic pentru a stopa migrația ilegală și traficul de droguri.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!