/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/VIDEO/ Au furat 7 biciclete într-o săptămână. Ce schemă au pus la cale doi minori din Capitală

missing
27 septembrie 2017, ora 10:12

Bănuiţii s-au dovedit a fi locuitori ai Capitalei, ambii în vârstă de 16 ani, care anterior ar mai fi săvârşit fapte similare şi în alte sectoare din Chişinău. Aceştia profitau de neatenţia proprietarilor care în majoritatea cazurilor lăsau bicicletele fără supraveghere lângă magazine alimentare sau terenuri de joacă pentru copii.

Bicicletele au fost ridicate şi restituite proprietarilor, iar minorii sunt cercetaţi penal în stare de libertate pentru furt.

Poliţia Capitalei continuă activităţile profilactice de combatere şi prevenire a infracţiunilor stradale , iar cetăţenii sunt rugaţi să-şi asigure corespunzător bunurile personale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram