/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Box în Consiliul Orășenesc de la Kiev. Funcționarii publici s-au luat la pumni în timpul ședinței

missing
27 septembrie 2017, ora 18:28

Așa s-a încheiat ședința aleșilor locali de marți seara de la Kiev. Unul dintre consilierii partidului pro-prezidențial s-a apropiat de președintele consiliului, Ana Starikova, și i-a smuls microfonul. Un alt ales local a sărit în apărarea colegei, dar a fost trimis în knock out dintr-o singură lovitură. Deputatul din partidul „Batkivșcina a leșinat.

Consilierul Vladislav Hahulin a fost stropit cu apă până când și-a revenit. Potrivit medicilor, acesta a suferit comoție cerebrală și o fractură de mandibulă. Împotriva consilierului Vitalie Carliuc, care l-a lovit pe Hahulin, a fost depusă plângere la poliție. Politicienii ucraineni sunt cunoscuți în lumea întreagă pentru faptul că își rezolvă disputele politice cu pumnii, cei din Rada Suprema dând tonul în acest sens.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram