S-au imaginat pe un camp de luptă, nu la Consiliul Orășenesc. Mai mulți consilieri de la Kiev s-au luat la pumni în timpul ședinței în timp ce discutau despre bugetul local.

Așa s-a încheiat ședința aleșilor locali de marți seara de la Kiev. Unul dintre consilierii partidului pro-prezidențial s-a apropiat de președintele consiliului, Ana Starikova, și i-a smuls microfonul. Un alt ales local a sărit în apărarea colegei, dar a fost trimis în knock out dintr-o singură lovitură. Deputatul din partidul „Batkivșcina a leșinat.

Consilierul Vladislav Hahulin a fost stropit cu apă până când și-a revenit. Potrivit medicilor, acesta a suferit comoție cerebrală și o fractură de mandibulă. Împotriva consilierului Vitalie Carliuc, care l-a lovit pe Hahulin, a fost depusă plângere la poliție. Politicienii ucraineni sunt cunoscuți în lumea întreagă pentru faptul că își rezolvă disputele politice cu pumnii, cei din Rada Suprema dând tonul în acest sens.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!