/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ În acest weekend va avea loc Olympic EcoFest. Lista activităților și harta evenimentului

27 septembrie 2017, ora 18:55

Olympic EcoFest va avea loc în Parcul Valea Morilor, locul îndrăgit de odihnă al chișinăuienilor. Motto-ul proiectului Olympic EcoFest este: „Practicăm sportul într-un mediu curat”.

În cadrul evenimentului vor avea loc diverse activități sportive și ecologice. Mai mulți olimpici moldoveni vor planta copaci în parc, contribuind astfel la dezvoltarea mediului ambiant.Cu prilejul festivalului, se va desfăşura și cea de-a treia ediţie a turneului internaţional Canoe Gold Juravschi-Reneiski -o competiție tot mai așteptată în țara noastră.

În cadrul Olympic ECO Fest va avea loc tradiționala Cursă de alergări. Participanții la Cursă vor primi câte un tricou olimpic.

În premieră, Federația Sportului Școlar va organiza diverse competiții în Orășelul Sportiv din zona plajei. Elevii vor participa la starturi vesele și vor beneficia de premii și cadouri din partea CNOS și Fundației Campionilor Olimpici.

Evenimentul este organizat CNOS (Comitetul Național Olimpic și Sportiv) al Republicii Moldova, Fundația Campionilor Olimpici și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram