Ziua întâi din cea de-a doua etapă a Champions League a trecut fără mari surprize. Un meci spectaculos au demonstrat cei de la Real Madrid și Borussia Dortmund, cu multe ocazii și ratări incredibile. Golul lui Bale și dubla lui Cristiano Ronaldo au adus cea de-a doua victorie a madrilenilor din grupa H. Astăzi așteptăm alte meciuri tari la cea mai prestigioasa competiție fotbalistica între cluburi.

Real Madrid țintește un nou trofeu Champions League. Acest lucru galacticii l-au demonstrat aseară la meciul împotriva nemților de la Borussia Dortmund. Ambele echipe au prestat un joc ofensiv cu mai multe ocazii monumentale. Cei care au deschis scorul au fost galacticii, prin Bale, după pasa excelentă a lui Casemiro.

După pauză, elevii lui Zinedine Zidane au dublat avantajul prin starul Cristiano Ronaldo, în minutul 49, iar după doar cinci minute Aubameyang a redus din diferență. Punctul final în partida de aseară la pus Cristiano Ronaldo, care și-a trecut în cont dubla.

După două etape disputate în Liga Campionilor, Real Madrid a acumulat maximum de puncte în grupa H, fiind la egalitate cu Totenham, care aseară a trecut de Hapoel cu 3-0, prin het-trikul lui Harry Kane. Vă prezentăm și alte rezultate din prima zi a celei de-a doua etape.

Astăzi se așteaptă alte meciuri importante, cum ar fi cel dintre PSG și Bayern Munchen. Seara fotbalistică va începe la ora 21:45 de minute.