/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Milioane de lei pentru renovarea a zece sectoare de poliție teritoriale și pentru instruirea polițiștilor

missing
28 septembrie 2017, ora 13:04

Astfel, prin intermediul acestui proiect, Poliția preconizează renovarea a zece sectoare de poliție teritoriale, după cum urmează: sectorul de poliție din s. Zîrnești al IP Cahul, sectorul de poliție din s. Sarata Nouă al IP Leova, sectorul de poliție din s. Sărățeni al IP Leova, sectorul de poliție al IP Leova, sectorul de poliție din s. Citireni al IP Edineț, sectorul de poliție din s. Bujor al IP Hîncești, sectorul de poliție din s. Hîncăuți al IP Edineț, sectorul de poliție din s. Zăbriceni al Edineț, sectorul de poliție din s. Fetești al IP Edineț și sectorul de poliție din s. Costești al IP Rîșcani, până la finele lui 2020. În același timp, este prevăzută și construirea unui bloc pentru trei direcții ale Inspectoratului Național de Investigații.

Sediile urmează a fi moderne și corespunde principiilor internaționale în domeniu, pentru a asigura accesibilitatea cetățenilor la serviciile Poliției.

Bugetul prevăzut pentru Inspectoratul General al Poliției, în cadrul proiectului, este de 2.700.000 euro, dintre care 2.500.000 Euro sunt alocați lucrărilor de renovare și construire a sediilor mai sus menționate, iar 200.000 Euro, pentru instruirea polițiștilor.

Prioritatea Poliției este să fie mai aproape de cetățeni, așa încât să putem oferi ajutor oricând este necesar și să asigurăm securitatea în localitățile țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram