Bătaie ca în filme într-un hotel de lux din Antalya. Mai mulți turiști ruși s-au luat la pumni cu angajații localului, nemulțumiți că aceștia din urmă nu ar fi reacționat la o plângere, depusă pe numele unui barmen. De cealaltă parte, administrația hotelului susține că, de fapt, turiștii erau beți și au atacat personalul localului.

Incidentul s-a produs în week-endul trecut, dar imaginile video au apărut abia acum pe internet. Bătaia ar fi pornit după ce turiștii ruși s-ar fi plâns pe un barmen care ar fi refuzat să îi deservească din cauza unor antipatii personale față de ruși, scrie presa de la Moscova.

Administrația hotelului are însă o alta versiune. Potrivit acesteia, cei care au început scandalul ar fi turiștii ruși care erau beți și au numit cu cuvinte obscene personalul, iar în cele din urmă au sărit la bătaie. Turiștii ruși au părăsit locul de agrement, dar au anunțat că vor acționa în judecată administrația. Hotelul de 5 stele, unde a avut loc bătaia, este unul din cele mai scumpe localuri din Antalya, iar deservirea este una pe măsură.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!