Revine cel mai dur moto-raliu din lume. Cei mai experimentați motocicliști se adună a 8-ta oara, pentru a participa la un raliu dur, care va dura 3 zile. Aceștia vor trebui să treacă peste diferite obstacole, cum ar fi mersul pe plaje sau pe pietre, pentru a ajunge în vârful muntelui Olympos.

Start celui mai spectaculos Bike Extreme din lume supranumit „De la mare spre cer”. Zeci de motocicliști experimentați se vor întrece pe cele mai frumoase, dar și cele mai dificile trasee, pentru a ajunge în vârful muntelui Olympos, la o altitudine de 2365 de metri.

Prima ediție a Rallyului Extrim Enduro a avut loc în 2004, bucurându-se de o mare popularitate în rândul iubitorilor de adrenalină și senzații tari. Mai mulți piloți consideră această competiție ca fiind cea mai importantă cursă a sezonului. Asta datorită caracterului extrem, dar și frumuseții locațiilor de pe traseu. Rallyul Extrim Enduro are loc în fiecare an la sfârșitul lunii septembrie. Competiția se va desfășura în orașul Kemer din Turcia.