Primăria municipiului Chişinău a prezentat programul manifestărilor cultural-artistice consacrate Hramului oraşului Chişinău, pregătit de direcția cultură a primăriei. Potrivit programului se vor desfășura mai multe competiții sportive, expoziții dedicate orașului, concurs internațional de dansuri ș.a.

Tradițional evenimentul se va începe cu depunere de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt. În scuarul catedralei vor fi amenajate expoziţii de pictură, grafică, artizanat, carte, floristică. De asemenea, chișinăuienii, dar și oaspeții Capitalei se vor putea bucura de un program artistic prezentat de colectivele
instituţiilor de învăţământ din Chişinău – „Oraşul meu în straie de sărbătoare”, care se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale.

În aceeași piață seara se va organiza un concert extraordinar cu participarea mai multor interpreți. Programul integral îl găsiți mai jos:

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!