/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Italia: Un moldovean și-a înjunghiat fatal fiul, însă ar putea primi o pedeapsă mai mică pentru că acesta era adoptat

missing
29 septembrie 2017, ora 15:14

Andrei Talpis, în vârstă de 57 de ani și originar din Republica Moldova, și-a ucis fiul cu un cuțit de bucătărie, în noaptea de 26 noimebrie 2013, în orașul Udini (Italia).

Potrivit presei italiene, în 2015, bărbatul a fost condamnat la pedepasă maximă pentru omor, însă fiind faptul că fiul său nu era biologic, acesta ar putea primi o pedeapsă între 16-20 de ani. Andrei este cercetat penal și pentru tentativă de omor asupra soției sale, care este și ea originară din Moldova.

În acea seară fatală, bărbatul s-ar fi întors acasă beat și s-ar fi certat cu soția sa. În conflictul dintre cei doi s-a implicat și fiul lor. La un moment dat, Andrei ar fi înjunghiat-o atât de soția sa, cât și pe fiu, doar că acesta nu a supraviețuit, iar femeia a fost internată de urgență la spital.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram