/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Tiraspolul spune NU filmărilor cu un elicopter a locurilor de baștină ale lui Eugen Doga

missing
29 septembrie 2017, ora 12:42

Demersul în cauză a suscitat discuţii aprinse şi în contradictoriu în cadrul şedinţei CUC. În pofida faptului că delegaţia Federaţiei Ruse, reprezentanţii Ucrainei şi ai Misiunii OSCE în CUC au susţinut solicitarea delegaţiei RM, precum şi a faptului că chestiunea în cauză a fost discutată de către reprezentanţii politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană din partea Chişinăului şi Tiraspolui, care au ajuns la un consens de principiu, reprezentanţii Tiraspolului în CUC s-au opus cu vehemenţă identificării unei soluţii pozitive.

Potrivit unui comunicat de presă, reprezentantul Tiraspolului în CUC Oleg Beleakov „a invocat, de o manieră devenită deja tradiţională, argumente aberante, rupte de realitate, cum ar fi, bunăoară, faptul că pentru astfel de acţiuni ar fi necesară „reanimarea” escadrilei de elicoptere din cadrul FMP ale FR, aflate în prezent în conservare”.

Următoarea ședință a CUC este preconizată pentru 05 octombrie 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram