/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Max Verstappne, cel mai bun timp pe circuitul Sepang din Campionatul Mondial de „Formula 1”

29 septembrie 2017, ora 19:16

Ploaia i-a constrâns pe organizatori să renunțe la prima jumătate de oră a acestei sesiuni. Verstappen a parcurs în total 11 tururi, cu o viteză medie de 183,135 km/h, încheindu-l pe cel mai rapid dintre ele într-un minut și 48 sec.

Coechipierul lui Max Verstappen de la „Red Bull”, australianul Daniel Ricciardo, a semnat cel de-al doilea timp, mai slab cu 757 de miimi, în timp ce al treilea a fost spaniolul Fernando Alonso (McLaren-Honda), la 1sec.635/1000.

Cei trei au fost urmați de Ferrari-urile pilotate de finlandezul Kimi Raikkonen și de germanul Sebastian Vettel, precum și de “săgețile argintii” de la Mercedes, avându-i la bord pe britanicul Lewis Hamilton, liderul campionatului mondial, și finlandezul Vallteri Bottas.

Toți timpii au fost realizați cu pneuri intermediare, pe o pistă umedă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram