Fără goluri s-a disputat meciul de aseară dintre campioana Moldovei „Sheriff Tiraspol” și cea a Danemarcei „Kopenhagen”, din cea de-a 2-a etapă Europa League. Chiar dacă danezii au avut o posesie mai bună a balonului, Viespile au prestat un joc ofensiv și au reușit să pună în dificultate poarta adversarului. În celalalt meci al grupei, „Lokomotiv Moscova” a bătut-o pe FC „Zlin” cu 3-0.

În prima repriză FC Kopenhagen a pus presiune la poarta Sheriff-ului prin multiple centrări de la colțul terenului. „Sheriff” reușea să prindă, însă, adversarii pe contraatac, iar șuturile lui Jairo au fost blocate de portarul danezilor.

Portarul Viespilor, Zvonimir Mikulic, s-a impus eroic la unele șuturi. Scor final, 0-0, iar ambele echipe au acumulat câte 1 punct în grupa F.

Lidera grupei a „Lokomotiv”, care au trecut aseară de „Fastav Zlin” cu 3-0. Manuel Fernandes a marcat un hat-trick. Zlin are 1 punct la activ și ocupă ultima poziție în grupa F.

În grupa D, cei de la Rijeka aveau să producă surpriza serii, reușind să egaleze în meciul din deplasare cu AC Milan, după ce pierdeau cu 2-0. AC Milan a reușit să marcheze, însă, în prelungirile de la finalul partidei prin golul înscris de Cutrone.

Italienii au acumulat maximum de puncte după 2 etape și sunt lideri în grupa D, în timp ce Rijeka este la a 2-ua înfrângere consecutivă și este pe ultimul.

Si Steaua București merge ceas în grupa G. După o primă repriză slabă, în care erau conduși cu 1-0 de Lugano, elevii lui Nicolae Dică au revenit spectaculos prin Budescu și Junior Morrais.

FCSB ocupă prima poziție în grupa G. În a 3-ia etapă care va avea loc pe 19 octombrie, Sheriff va da piept cu Lokomotiv Moscova.