/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

O fetiță de cinci ani a ajuns la spital după ce s-a jucat cu bricheta. A primit arsuri de gradul I și II

02 octombrie 2017, ora 09:10

Din primele informații s-a stabilit că copilul a găsit bricheta prin casă și a reuși s-o aprindă, după care focul i-a provocat arsuri. La moment starea micuței este în afara oricărui pericol fiind monitorizată de medicii spitalului raionului Ungheni.

Un alt caz în care a avut de suferit o persoană a avut loc în această noapte în orașul Ocnița. Aici un bărbat în vârstă de 65 de ani a primit arsuri de gradul I și II pe 23% din suprafața corpului, după ce casa acestuia a luat foc.

Din primele informații s-a stabilit că arderea a afectat acoperișul și bunurile materiale din interior, iar proprietarul s-a ales cu arsuri. La fața locului pentru lichidarea incendiului a intervenit un echipaj de pompieri.

Toate circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează populația să respecte regulile antiincendiare, iar în situații de risc să apeleze de urgență Serviciul 901. Conform datelor Serviciului Situații Excepționale de la începutul anului în Republica Moldova au avut loc 1198 incendii în care au decedat 51 persoane, inclusiv 4 copii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram