/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Tragedie la Edineț! Un bărbat a murit în propria casă după ce locuința a fost mistuită de flăcări

03 octombrie 2017, ora 08:49

Din primele informații s-a stabilit că o casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări, iar proprietarul acestuia în vârstă de 52 de ani a decedat.

Flăcările s-au auto-stins, după ce au distrus bunurile materiale din interiorul încăperilor. La fața locului au intervenit pompierii din Secția situații excepționale Edineț. Toate circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează oamenii să respecte regulile antiincendiare pentru a evita producerea incendiilor.

Conform datelor Serviciului Situațiilor Excepționale de la începutul anului în țara noastră au avut loc 1204 incendii în care au decedat 52 de persoane inclusiv 4 copii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram