Accident grav pe traseul Chișinău-Orhei, în imediata apropiere de localitatea Ratuș, raionul Criuleni. Un automobil de model Volkswagen s-a ciocnit cu un tractor cu remorcă ce transporta mere. Informația a fost confirmată pentru TV8 de Diana Maxim, ofițer de presă în cadrul Inspectoratul de Poliție Orhei și Criuleni.

Polițiștii ajunși la fața locului au constat că șoferul Volkswagen-ului, un tânăr de 24 de ani, ce conducea din direcția Chișinău – Orhei, a tamponat în spate un tractor de model MTZ-82 care tractă o remorcă fără de iluminare.

La fața locului s-a deplasat și două ambulanțe. Patru pasageri din Volkswagen și șoferul au fost transportate la Spitalul de Urgență din Chișinău cu diferite traumatisme. Starea victimelor încă nu se cunoaște.

Șoferul tractorului, un bărbat de 36 de ani din localitate Miclești, raionul Criuleni, a fost testat cu aparatul de alcoolemie Draiger, rezultatul fiind de 0.0. mg/l.

În zonă se circulă cu dificultate. La faţa locului au intervenit oamenii legii. Toate circumstanţele producerii accidentului se stabilesc. 

Foto: Facebook / Ion Dorogoi

Foto: Facebook / Ion Dorogoi