/VIDEO/ Ghimpu acuză socialiștii că sperie investitorii Kaufland: „Ce umblați cu torba lui Lenin prin republică?”

06 octombrie 2017, ora 15:30

„Atunci când vine o rețea germană de magazine, cineva organizează ca să compromită investițiile străine. Este o mare rușine atunci când vine o rețea de magazine, precum „Kaufalnd”, și cei care dețin magazine sau socialiștii… Să se clarifice MAI, organele abilitate”, a declarat Mihai Ghimpu.

„Aveți dreptate. Orice investitor este binevenit”, a menționat președintele Parlamentului, Andrian Candu.

„Persoanele care vorbesc noaptea cu Burebista și ziua cu alții, ar fi bine să nu se dea cu părerea în Parlament. Și dacă aveți niște idei, puteți să începeți cu cântecul liberalilor”, a comentat deputatul PSRM, Corneliu Furculiță.

„Ce vă mai dați după perete? Ridicați-vă și duceți-vă la Bernardazzi. Acolo o să ajungeți dacă o să blocați. Într-o bună zi lumea o să vă ia în furci. Lăsați investitorii să aducă locuri de muncă în Republica Molodva. Ce umblați cu torba lui Lenin prin republică?”, a replicat președintele fracțiunii PL.

Ieri, au avut loc dezbateri publice privind necesitatea deschiderii unui magazin „Kaufland” în sectorul Botanica al Capitalei. La discuții au venit inclusiv mai mulți locuitori nemulțumiți, acompaniați de câțiva consilieri municipali socialiști. Reprezentanții companiei au remarcat faptul că persoanele gălăgioase au fost aduse la dezbateri în mod organizat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram