/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

/VIDEO/ Incident la Penitenciarul 13! Doi deținuți au ajuns la spital, după ce s-au automutilat în semn de protest

missing
07 octombrie 2017, ora 19:16

Incidentele au avut loc în prima jumătate a zilei. Conducerea Penitenciarului nr.13 a solicitat două ambulanțe pentru acordarea primului ajutor unor deținuți care s-au automutilat. Persoanele au fost transportate la spital, iar la moment acestea deja au fost aduse înapoi și se află în celulele din penitenciar.

Potrivit celor de la DIP, cauza auto-agresării ar fi că nu sunt de acord cu hotărârea instanței de judecată. „Cei doi deținuți sunt veniți din alte penitenciare din țară la solicitarea instanței de judecată, pentru soluționarea mai multor plângeri. Aceștia fie se plâng pe acțiunile procurorilor, fie pe acțiunile judecătorului sau pe administrația din penitenciare”, a menționat Pantea.

Cei doi deținuți nu sunt la prima acțiune de acest gen și se află în sistemul penitenciar de trei ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram