/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

21 de milioane de lei au ajuns în buget în urma vânzării averii şi a valutei confiscate

missing
08 octombrie 2017, ora 14:25

SFS menţionează într-un răspuns la o solicitare a IPN, că bunurile confiscate se remit la evidenţă Serviciului Fiscal de Stat de către organele Ministerului Afacerilor Interne, de către Procuratura Generală, Centrul Naţional Anticorupţie, Serviciul Vamal, executorii judecătoreşti, Serviciul de Informaţii şi Securitate.

Bunurile confiscate sunt comercializate prin intermediului Bursei Universale de Mărfuri, prin consignaţie, în baza contractului de vânzare-cumpărare sau în bază de concurs.

Bunurile care nu prezintă interes comercial sau nu sunt solicitate de piaţă, la decizia comisiei create în acest sens, se transmit cu titlu gratuit direcţiilor de ocrotire a copilului, reintegrare şi sprijin familial, caselor de copii, instituţiilor rezidenţiale în care se află persoane cu dizabilităţi etc. Cu excepţia bunurilor care, conform legislaţiei, urmează a fi nimicite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram