Săptămâna viitoare ne vom bucura de temperaturi mai ridicate, cel puțin așa arată prognoza meteo pentru următoarele șapte zile. Astfel, ziua ne vom bucura de temperaturi de + 22 grade, iar pe timpul nopții mercurul în termometre va coborî până la 5 grade.

Luni vom temperaturi de +12 în nordul țării, care se vor ridica în sudul țării până la +16. În timpul nopții vom avea temperaturi de +3 la Nord, +4 în Centru și +5 la Sud. De asemenea se așteaptă ploi pe întreg teritoriul țării.

Marți și miercuri vom avea în timpul zilei temperaturi de +13 …+20, în timpul nopții acestea vor scădea până la +2…+6. Nu sunt prognozate precipitații.

Joi și vineri temperatura se încălzește ușor maximele zilei ajung până la +22, iar în timpul noții termometrele vor arăta +5 …+12. De asemenea, în regiunea de Nord a țării sunt așteptate ploi.

Sâmbătă și duminică observăm o ușoară scădere a temperaturii cu maxime de +20 în timpul zilei și +5…+10 în timpul nopții. Vor fi zile înnorate, dar fără precipitații.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!