/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Soare cu nori și temperaturi de până la +20 de grade. Cum va fi vremea în următoarele șapte zile

08 octombrie 2017, ora 19:17

Luni vom temperaturi de +12 în nordul țării, care se vor ridica în sudul țării până la +16. În timpul nopții vom avea temperaturi de +3 la Nord, +4 în Centru și +5 la Sud. De asemenea se așteaptă ploi pe întreg teritoriul țării.

Marți și miercuri vom avea în timpul zilei temperaturi de +13 …+20, în timpul nopții acestea vor scădea până la +2…+6. Nu sunt prognozate precipitații.

Joi și vineri temperatura se încălzește ușor maximele zilei ajung până la +22, iar în timpul noții termometrele vor arăta +5 …+12. De asemenea, în regiunea de Nord a țării sunt așteptate ploi.

Sâmbătă și duminică observăm o ușoară scădere a temperaturii cu maxime de +20 în timpul zilei și +5…+10 în timpul nopții. Vor fi zile înnorate, dar fără precipitații.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram