/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Caz înfiorător la Telenești. Ucis, pus într-un sac și îngropat. Osemintele unui bărbat, omorât în 2014, găsite abia acum

missing
09 octombrie 2017, ora 19:05

În luna iunie 2015, mama tânărului, în vârstă de 66 de ani, a depus o cerere pentru stabilirea aflării locului fiului său, din anul nașterii 1981, care în august 2014 a plecat de acasă, din satul Grigorăuca, în orașulul Telenești, la niște prieteni și până la moment nu se cunoaște locul aflării acestuia.

În octombrie 2015, a fost pornit un dosar de căutare a persoanei dată dispărută fără veste. În aprilie 2016, procuratura Telenești a fost pornită o cauză penală pentru omor.

Cazul a ieșit la iveală după ce o tânără de 26 de ani a mers la poliția din Telenești unde a povestit că persoana dată dispărută a fost omorâtă și a povestit cu lux de amănunte cum a avut loc crima.

Potrivit denunțătoarei, crima a avut loc în casa ei după ce între cei patru bărbați s-a iscat o ceartă. Cei trei suspecții l-ar fi snopit în bătaie până la moarte. Pentru a ascunde urmele omorului, indivizii au luat cadavrul, l-au învelit într-o plapumă și o peliculă, apoi l-au dus la uzina părăsită și l-au îngropat. Tânăra le-a indicat polițiștilor și locul unde este îngropat bărbatul, în vârstă de 36 de ani.

Cei trei indivizi, cu vârstele cuprinse între 28 și 29 de ani, au fost arestați și escortați la Inspectoratul din Sângerei. Unul dintre ei a fost condamnat anterior pentru violență în familie, iar la moment își ispășește pedeapsa. În timpul audierilor, aceștia și-au recunoscut pe deplin vina. Poliția încă investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele. Indivizii riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram