/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Explozie în orășelul Codru. Pompierii au stins un garaj cuprins de flăcări. În interior erau butelii de gaz

missing
10 octombrie 2017, ora 11:21

La fața locului au fost îndreptate două echipaje de pompieri care ajunși au stabilit că garajul din preajma unei case de locuit este cuprins de flăcări. În urma arderii a avut loc o explozie, întrucât în interior se aflau două butelii de gaz.

Salvatorii au reușit să prevină o altă explozie evacuând butelia care risca să explodeze în orice moment. Pompierii au stins incendiul în decurs de trei ore, fără ca acesta să se răspândească la casa aflată în apropiere. În urma ardeii nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram