/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Petrece Hramul Orașului altfel. Echipa Plantăm Fapte Bune în Moldova te invită la un „subotnic”

missing
11 octombrie 2017, ora 12:40

Astfel, persoanele interesate sunt rugate să completeze un formular de înregistrare pentru ca organizatorii să știe din timp câți oameni vor fi, pentru a pregăti mănușile și instrumentele necesare.

În cadrul acțiunii vor fi curățate porțiunile din jurul copacilor plantați și eliberarea spațiului pentru următoarele plantări.

Organizatorii promit că participanții își vor putea restabili energia cu ceva gustos. Totodată, se preconizează discuții interesante prin care să fie identificate noi priorități și oportunități pentru îmbunătățirea calității vieții în municipiu.

Toți doritorii sunt așteptați cu drag, pentru informații suplimentare accesați pagina de facebook a evenimentului sau telefonați la numărul:37368693818.

Amintim că la Tohatin pe suprafața pe care s-a plantat urmează să fie un parc, ce va servi drept loc de recreere pentru comunitate, şi totodată va preveni declanșarea unor alunecări de teren ulterioare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram