Dacă vrei să-ți petreci Hramul Orașului diferit și util, atunci ești așteptat la Tohatin. Aici în primăvara 2017 s-au plantat arbori și arbuști pe o suprafață de patru hectare, care necesită îngrijiți. În acest scop echipa Plantăm Fapte bune în Moldova te invită la o clacă de sâmbătă pe 14 octombrie.

Astfel, persoanele interesate sunt rugate să completeze un formular de înregistrare pentru ca organizatorii să știe din timp câți oameni vor fi, pentru a pregăti mănușile și instrumentele necesare.

În cadrul acțiunii vor fi curățate porțiunile din jurul copacilor plantați și eliberarea spațiului pentru următoarele plantări.

Organizatorii promit că participanții își vor putea restabili energia cu ceva gustos. Totodată, se preconizează discuții interesante prin care să fie identificate noi priorități și oportunități pentru îmbunătățirea calității vieții în municipiu.

Toți doritorii sunt așteptați cu drag, pentru informații suplimentare accesați pagina de facebook a evenimentului sau telefonați la numărul:37368693818.

Amintim că la Tohatin pe suprafața pe care s-a plantat urmează să fie un parc, ce va servi drept loc de recreere pentru comunitate, şi totodată va preveni declanșarea unor alunecări de teren ulterioare.