/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ „Capitals” învinsă de „Pinguini”. Ovecikin a marcat golul cu numărul 8 din 4 partide

12 octombrie 2017, ora 19:20

Partida dintre Pitsburg Pinguins și Washington Capitals a fost una dură – cu ocazii la ambele porți. Momentul-cheie a fost eliminarea, pentru 12 minute, a unui jucător de la Capitals. Pinguinii au profitat de inferioritatea numerică și au înscris de 3 ori în poarta adversă.

Capitals a redus din diferență, iar Ovecikin a marcat golul cu numărul 8 din 4 partide, stabilind și scorul final de 3-2.

În alt super-duel, Boston Bruins a cedat în fața celor de la Colorado Avalanche cu 3-6. Momentul decisiv s-a declanșat în ultimele minute ale partidei, la scorul de 4-3, iar adversarii au mai reușit să înscrie de 2 ori în porțile libere.

În altă partidă, Toronto a cedat în fața celor de la New York Jersey cu scorul de 3-6.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram