/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Echipa Asociației Presei Sportive din Moldova a câștigat Campionatul Țărilor Est-Europene și Balcanice

13 octombrie 2017, ora 12:34

De asemenea, în aceeași localitate a avut loc și Campionatul Țărilor Balcanice la fotbal, la care au partcipat jurnaliști sportivi din 9 state din această regiune a Europei. Naționala Moldovei a fost reprezentată de Sergiu Carauș, Alexandru Fosa, Veaceslav Burghelea, Ion Fuștei, Veaceslav Nica, Oleg Istrati, Cristian Jardan, Alexandru Ambrosi și șeful delegației Eduard Ciobanu, președintele APSM. Deplasarea echipei din Moldova a fost realizată cu suportul financiar al companiei PETROM MOLDOVA, partenerul oficial al APSM.

Echipa presei sportive din Moldova a câștigat Campionatul Țărilor Est-Europene și Balcanice! În finală, echipa noastră a trecut de Croația după loviturile de departajare cu scorul de 3-2.Timpul regulamentar al partidei s-a terminat cu scorul de 2-2, câștigătorul turneului fiind decis în urma loviturilor de la 11 metri.

Anul trecut, jurnaliștii sportivi din Moldova au fost eliminați în semifinale de Croația, reușind să-și ia revanșa în actuala ediție a turneului. Locul 3 a fost ocupat de echipa din Muntenegru, deținătoarea trofeului din anul 2016.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram