/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Pavel Filip, de Ziua Orașului Chișinău: „Împreună vom depăși criza apărută în administrația orașului și vom face curățenie”

missing
14 octombrie 2017, ora 13:37

„Stimați chișinăuieni, stimați prieteni,

Pentru noi toți Chișinăul înseamnă nucleul istoriei Republicii Moldova. Eu port cu mine multe amintiri frumoase din studenție și apoi din perioada mea de creștere profesională, în care acest oraș mi-a fost partener, sprijin și casă. Am simțit că mă pot bizui pe comunitatea chișinăueană și că îi pot oferi tot ce am mai bun.

Ne bucurăm împreună să fim trăitori în acest oraș pe care îl iubim, fiecare, pentru amintirile pe care le generează și pentru ceea ce ne dă el în prezent. Continuăm să-l iubim în ciuda problemelor care există și de care ne lovim zilnic.

Fie ca vin ninsori neașteptate, ori există ore cu trafic mai aglomerat, știm cu toții că suntem o comunitate și că răspunsul stă în solidaritate, în implicare și în grija față de ceilalți.

De asemenea, am și amintiri recente care m-au impresionat. Câteva momente de criză, care au cerut și implicarea mea ca Prim-ministru, mi-au arătat cât de solidari pot fi locuitorii Capitalei în fața pericolelor. Și m-am simțit mândru să fac parte din această comunitate. Tot împreună vom depăși criza apărută în administrația orașului, vom face curățenie și ne vom face viața mai frumoasă în capitala noastră.

Dragi concetățeni, Pentru toți cei care trăiți în Chișinău, pentru toți cei care țineți la Capitala Republicii Moldova, astăzi este sărbătoarea dumneavoastră. Vă doresc să nu uitați niciodată să iubiți Chișinăul! La mulți ani, Chișinău!”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram