/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ #MeToo: Moldovenii povestesc despre agresiunile sau abuzurile sexuale prin care au trecut

missing
17 octombrie 2017, ora 14:41

Campania de conștientizare a acestor abuzuri a pornit ca răspuns la acuzațiile de viol împotriva producătorului de la Hollywood, Harvey Weinstein.

Scandalul „Weinstein” a început pe 5 octombrie, după ce The New York Times şi The New Yorker au publicat articole în care mai multe femei îl acuzau pe producător de hărţuire sexuală. Între ele, Ashley Judd, Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie, Cara Delevingne, fotomodele şi angajate ale lui Harvey Weinstein. În plus, patru femei îl acuză de viol.

Hashatagul #metoo a devenit popular și în Republica Moldova, iar mai multe persoane au decis să își împărtășească poveștile pri intermediul rețelelor de socializare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram