/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

O persoană necunoscută i-a perfectat documentul. Un tânăr moldovean, prins la frontieră cu un permis auto falsificat

17 octombrie 2017, ora 08:58

Incidentul a avut loc în seara zilei de 15 octombrie, în punctul de trecere Leușeni, atunci când pe direcția ieșire din țară s-a prezentat un cetățean al R.Moldova de 31 de ani, la volanul unui camion MAN înmatriculat în Romania. Pe lângă documentele de călătorie, polițiștii de frontieră au solicitat să fie prezentat și permisul de conducere. Din primele cercetări, cu ajutorul tehnicii speciale, s-a constatat că permisul conținea semne de falsificare. Șoferul a declarat că nu cunoaște despre falsul în document, fiind perfectat de o persoană necunoscută.

În cazul dat, polițiștii de frontieră continuă cercetările, în vederea stabilirii veridicității celor declarate și luării măsurilor legale ce se impun. Permisul de conducere a fost ridicat și trimis către expertizare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram