/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Au rupt blestemul balcanic. Ce spun jurnaliștii, câștigători ai Campionatului Țărilor Est-Europene și Balcanice

missing
18 octombrie 2017, ora 17:47

Jurnaliștii sportivi din Republica Moldova au dat o lecție de fotbal selecționatei. Aceștia au cucerit titlul la Campionatul Țărilor Est-Europene și Balcanice, după meciul din finală, împotriva Croației. Timpul regulamentar al partidei să încheiat cu scorul de 2-2, așa că soarta viitorilor campioni a fost decisă la loviturile de departajare. Aici, eroul principal a fost portarul Oleg Istrati, care a salvat eroic un penalty.

„Ce calități? Să te concentrezi la adversar, să încerci să ghicești în ce parte vrea să șuteze și scoți mingea”, susține jurnalistul Oleg Istrati.

Căpitanul echipei moldovenești susține că a realizat împreună cu echipa, scopul principal, pentru care luptă de mai mult timp.

„Mă bucur că, în sfârșit, cu colegii noștri am rupt acest blestem balcanic, cum au spus unii colegi – 6 ediții și nici un prim loc. Iată că, în sfârșit, a venit victoria pe tărâmul moldovenesc”, spune Eduard Ciobanu, președinte al Asociației Presei Sportive din Moldova.

La Campionatul Țărilor Est-Europene și Balcanice au participat jurnaliști sportivi din 9 țări. Echipa Asociației Presei Sportive din Moldova a fost înființată în 1996 și de atunci a repurtat mai multe victorii impresionante, la diferite competiții internaționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram