/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Ar fi stropit mâinile unui minor cu benzină și i-a dat foc. Un bărbat din Fălești, reținut

19 octombrie 2017, ora 13:46

Ofițerul de presă al IGP, Oxana Toderița a menționat pentru TV8 că pe 17 octombrie, mama minorului a telefonat la poliție pentru a informa că un consătean a turnat benzină pe mâinile fiului ei și i-a dat foc. Din informații preliminare, se consideră că între minor și bărbat ar fi avut loc un conflict din cauza unui card de memorie.

Minorul, în vârstă de 15 ani a fost internat la spitalul raional din Fălești cu arsură termică de gradul doi și trei, pe 4% din suprafața corpului

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și a fost pornită o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă de până la trei ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram