/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Cum arată cel mai modern Sector de Poliție din Moldova. Renovarea acestuia a costat 3,5 milioane de lei

missing
19 octombrie 2017, ora 20:05

Cel mai modern sectorul de poliție din țară este amenajat cu o zonă destinată pentru copii, are acces la Wi-Fi, precum include și spații moderne de lucru pentru ofițerii de poliție.

În incinta sectorului de poliție, alături de angajații forțelor de ordine, vor activa, de asemenea, reprezentanții Centrului Internațional „La Strada”, care vor oferi asistență, consiliere și ajutor specializat și calificat victimelor violenței în familie, precum și victimelor violenței, exploatării sau hărțuirii sexuale.

Renovarea și modernizarea sectorului de poliție nr. 3 Buiucani a fost posibilă grație suportului oferit de Ambasada SUA în Republica Moldova și Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), în cadrul proiectului „Suport pentru reforma poliției din Republica Moldova”, implementat de PNUD.

Valoarea totală a asistenței oferite de Ambasada SUA și PNUD pentru renovarea și dotarea sectorului de poliție este de 170 mii USD.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram