O „playmate” transgender va apărea în noiembrie în pictorialul principal al Playboy, o premieră în istoria de 64 de ani a revistei.

Ines Rau, model francez de modă, care a mai apărut dezbrăcată în Playboy în 2014, este primul model transgender care va apărea în pictorialul principal, informează Hotnews.ro.

Frumusețea fiecărei femei merită celebrată. Nimeni nu merită să fie femeie mai mult decât femeile trans care în mod curent suferă abuzuri și sunt tratate ca și când ar fi nimicuri„, a declarat Rau.

Ea spune că fondatorul Hugh Hefner a ales-o personal să fie primul playmate transgender înainte să moară luna trecută. „Mi-a spus că este foarte mândră de mine”, a declarat Rau. Decizia Playboy vine în contextul în care modelele transgender sunt tot mai vizibile în media și la companiile de modă. În martie, ediția franceză a Vogue a avut pentru prima oară pe copertă un model transgender, lucru pe care îl făcuse în 2016 și Mărie Claire Spania.

În august, gigantul L’Oreal a angajat primul său model transgender, Munroe Bergdorf, pentru a fi figura principală a unicei campanii publicitare, dar a concediat-o pentru că a scris pe Facebook ca toți albii sunt rasiști.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!