/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Premieră în istoria Playboy: Un model transgender apare în pictorialul principal al revistei

missing
19 octombrie 2017, ora 19:23

Ines Rau, model francez de modă, care a mai apărut dezbrăcată în Playboy în 2014, este primul model transgender care va apărea în pictorialul principal, informează Hotnews.ro.

Frumusețea fiecărei femei merită celebrată. Nimeni nu merită să fie femeie mai mult decât femeile trans care în mod curent suferă abuzuri și sunt tratate ca și când ar fi nimicuri“, a declarat Rau.

Ea spune că fondatorul Hugh Hefner a ales-o personal să fie primul playmate transgender înainte să moară luna trecută. “Mi-a spus că este foarte mândră de mine”, a declarat Rau. Decizia Playboy vine în contextul în care modelele transgender sunt tot mai vizibile în media și la companiile de modă. În martie, ediția franceză a Vogue a avut pentru prima oară pe copertă un model transgender, lucru pe care îl făcuse în 2016 și Mărie Claire Spania.

În august, gigantul L’Oreal a angajat primul său model transgender, Munroe Bergdorf, pentru a fi figura principală a unicei campanii publicitare, dar a concediat-o pentru că a scris pe Facebook ca toți albii sunt rasiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram