/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Judecătorii nu-i permit să iasă din casă. Dorin Chirtoacă, izolat și lipsit de dreptul la reacție

19 octombrie 2017, ora 18:58

„Riscurile care au fost anunțate de către acuzare nu au fost diminuate și pentru buna examinare a cauzei penale este necesară prelungirea măsurii preventive. Și totodată s-a solicitat și permisiunea inculpatului de a se deplasa la CEC. S-a solicitat respingerea deoarece doar instanța de fond care a aplicat măsura preventivă poate acorda permisiunea de a părăsi domiciliul,” susține procurorul Dumitru Robu.

„Este un drept care trebuie să respectat, doar că el nu este respectat. Este o hotărâre ilegală, deoarece iarăși s-a examinat recursul în lipa materialelor cauzei,” adaugă avocata Tatiana Iovu.

„Râde Europa întreagă de voi. Republica Bananieră. Și tot mai jos, și mai jos și mai jos până or pleca toți definitiv de aici. O zi bună”, a menționat primarul suspendat Dorin Chirtoacă.

Chirtoacă este bănuit de trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată, dar și de prejudicierea bugetului municipal cu aproape 66 de milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram