/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Chirtoacă comentează plecarea celor de la Dedeman. Susține că PSRM, PCRM, PPEM și PN apără interesele monopoliștilor locali

20 octombrie 2017, ora 14:26

Chirtoacă se întreabă cine va răspunde acum pentru pierderea investiției de 20 milioane de euro ce urma să fie făcută de către retailerul român. „Proiectul de decizie pregătit de Primărie și transmis vouă de aproape 1 an, din decembrie 2016. De câte ori ați refuzat să examinați în comisii și să votați PUZ-ul (planul urbanistic zonal) în Consiliul Municipal Chișinău pentru Dedeman ca să poată proiecta și începe investiția și construcția?”, a scris edilul suspendat pe pagina sa de Facebook.

Chirtoacă susține că și celor de la Kaufland le sunt puse piedici pentru a deschide rețelele de hipermarketuri în Chișinău. „În realitate, cred că aceste grupări politice apără interesele monopoliștilor locali și nu vor ca prin aceste investiții să crească diversitatea produselor și să scadă prețurile pentru cumpărători”, conchide Chirtoacă.

Reamintim că, românii de la Dedeman au anunțat astăzi că se retrag definitiv din Moldova. Chișinăul pierde o investiție de 20 de milioane de EURO. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram