/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Reprezentanta Moldovei la Miss Earth, în toiul pregătirilor în Filipine. Cum o poți susține în concurs

22 octombrie 2017, ora 12:41

Veronica a participat în 2016 la concursul național Miss Moldova 2016, unde a obținut titlul de Miss Turism. În urma participării la acest concurs, tânăra a fost invitată la un casting intern, iar ulterior a aflat frumoasa veste că urmează să meargă în Filipine și să ne reprezinte la concursul internațional de frumusețe Miss Earth, plasat ca mărime pe locul trei după Miss Wold și Miss Universe.

„Mă simt foarte onorată și responsabilă de titlul pe care l-am primit și voi face tot posibilul ca Moldova să lucească la Miss Earth 2017”, a menționat Veronica.

Foto: facebook.com/missearthmoldova/

Acum câteva zile, tânăra și-a făcut valiza și a mers în Filipine, unde este încadrată zilnic în mai multe activități: „Întrucât Miss Earth este un concurs mondial ce are misiunea de a promova eco-turismul, ne-am adunat 90 de țări aici în Filipine cu scopul de a demonstra lumii că suntem cu toții o mare familie indiferent de țară, rasă, religie și avem puterea să salvăm natura. Misiunea noastră este ca în fiecare zi, timp de o lună, să transmitem acest mesaj tuturor: protecția mediului este o șansă a supraviețuirii omenirii”.

Participantele au un orar bine stabilit care include seminare, plantări de arbori, interviuri, sesiuni foto, însă care sunt însoțite și de vizite ale obiectivelor turistice din regiune: „Din start am intrat într-un ritm intens și din prima zi în Filipine am început să trăiesc emoții unice. E o experiență mega frumoasă și interesantă de aceea noi fetele trăim la maxim fiecare moment petrecut aici”.

Foto: Facebook/Veronica Buzovoi

În cadrul concursului, participantele vor fi supuse mai multor probe printre care se numără cea a costumului de baie, a costumului național, rochiei de seară, costumul de erou și proba de talent: „Costumul național pe care îl voi purta este unul tradițional cu ornamente brodate manual de către meșterii populari de la noi din țară. Costumul eroinei este conceput de designerul autohton Daniel Racovizza, iar în finală voi purta o rochie superdă a brandului Di Vero”.

Toate fetele sunt foarte frumoase, inteligente, ambițioase și cel mai important prietenoase! Mă înțeleg bine cu toate fetele, în special mai aproape îmi sunt Miss England care-mi este colegă de cameră, Miss Slovenia, Miss Ukraine, Miss Columbia, Miss Belgium, Miss Russia, Miss Kazakhstan și Miss Philippine”, susține tânăra.

La petrecerea de deschidere a concursului Veronica a reușit să îl cunoască și să discute cu Steven Seagal, care probabil va fi unul dintre jurații concursului.

Foto: Facebook/Veronica Buzovoi

Recent, în cadrul concursului a fost dat start competiției online, unde o puteți vota pe Veronica pentru ca aceasta să acumuleze cât mai multe puncte. Tot ce trebuie să faceți este să dați un Like și Share pozei de pe profilul concursului – AICI. Un like valorează un punct, iar un share – cinci puncte.

Pe lângă modeling, tânăra este pasionată și de muzică, fiind cunoscută cu numele de scenă de Veronica Boo. Recent aceasta s-a mutat la București unde își urmează în continuare studiile, dar și unde planifică să lanseze o piesă.

Foto: Facebook/Veronica Buzovoi

Foto: Facebook/Veronica Buzovoi

Foto: facebook.com/missearthmoldova/

Foto: facebook.com/missearthmoldova/

Foto: facebook.com/missearthmoldova/

Foto: Facebook/Veronica Buzovoi

Foto: Facebook/Veronica Buzovoi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram