/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

StarNet a pierdut circa 7 milioane de lei în urma incendiului de duminică. Detalii

missing
23 octombrie 2017, ora 14:06

În urma incendiului de duminică, 22 octombrie, la unul dintre Centrele de Date Mobile StarNet sute de utilizatori au rămas fără internet și televiziune. Au afectați nu doar clienții din capitală, dar și cei din toată republica.

Zeci de angajați ai companiei, printre care tehnicieni, administratori de rețea, constructori, sudori au fost mobilizați pentru a reabilita rețeaua, care deja spre dimineața zilei de luni a fost restabilită practic în totalitate. Totuși în perimetrul străzilor Pușkin, Albișoara, Mihai Viteazu și Mateevici continuă să aibă loc lucrări de reparație, care în câteva ore urmează să fie finisate.

Echipamentul a fost mistuit de foc, astfel pierderile estimative ale companiei au fost ridicate la circa 7 milioane de lei. Cu toate acestea, compania promite clienților că vor ieși din această situație de criză, iar până la sfârșitul săptămânii vor reveni la un regim normal de lucru.

„Administrația StarNet își cere scuze pentru incomoditățile create, anunțând că facturile vor fi recalculate în așa fel încât clienții să nu achite pentru ziua în care nu au beneficiat de serviciile de televiziune sau internet.
Compania vă mulțumește pentru înțelegerea și susținerea acordată. Lucrăm în regim non-stop pentru ca această situație excepțională să nu creeze impedimente în activitatea cotidiană a clienților”, menționează aceștia.

Compania Starnet a fost fondată în anul 2003, iar în prezent aceasta are peste 100.000 de clienți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram