/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Președintele interimar l-a prezentat pe Eugen Sturza efectivului militar pe noul ministru al Apărării

missing
24 octombrie 2017, ora 16:16

Andrian Candu a menționat că Eugen Sturza a crescut într-o familie de militari astfel cunoaște nu din auzite nevoile ofițerilor și civililor din Armată.

„Ministrul Apărării are întreg suportul politic pentru îndeplinirea misiunii sale de apărare și dezvoltare a Armatei Naționale. Sper că prin numirea lui Eugen Sturza în calitate de ministru a fost pus capăt crizei instituționale și astfel de cazuri nu se vor repeta”, a declarat Andrian Candu în cadrul ceremoniei organizate la Ministerul Apărării.

La rândul său, Eugen Sturza s-a referit la prioritățile sale în calitate de ministru al Apărării, printre care modernizarea armatei, creșterea gradului de profesionalism al militarilor, consolidarea cooperării cu partenerii internaționali.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram